::Duniamu dan duniaku berbeza::

June 04, 2012

Exam!!

salam kawan-kawan,,
hari ni nak cakap pasal exam aq,,huhu
even paper dah ade yg start tp aq belum start lg..
first paper aq 6 jun 2012,,
paper tu dah laa susah..aq bukak lecture note,,x phm pape pun,,
ptg niy study bab 1 je,,
mlm niy nak pulun habis,,then esok nak study sikit2 je lg..hukhuk
aq harap sempatlah habis,,hehex

aq berharap sgt aq x kene repeat paper ni,,hukhuk

niy laa jadual final aq,,huhu


setiap paper aq ade gap,,kalau aq x gunekan peluang ni memang bodoh laa kan,,
aq perlukan masa yang ade sebaiknye,,sampai sini je kot aq tulis..

kawan-kawan,,wish me luck for my exam,,
sama-samalah kita berusaha ke arah kejayaan,,chaiyok2!!

2 comments:

  1. gud luck... do the best among the best..... (^_^)

    ReplyDelete
  2. ok,,thanx yaww!!hee
    same goes to you!!

    ReplyDelete